Find det perfekte aktivitetsstativ: Tips til at vælge det rigtige for dit barn og hjemmet

Find det perfekte aktivitetsstativ: Tips til at vælge det rigtige for dit barn og hjemmet

Er du på udkig efter et stilrent aktivitetsstativ, der kan give dit barn stimulering, samtidig med at du sikrer, at dit hjem ikke bliver overfyldt med for meget lyst og farverigt legetøj?

Hvis ja, så skal du vælge det rigtige aktivitetsstativ, og her får du nogle tips til, hvordan du kan gøre netop dette.

Baby der stimuleres at aktivitetsstativ

 

Hvad du skal kigge efter når du shopper efter dit næste aktivitetsstativ

Når du skal vælge et aktivitetsstativ til dit barn, er der flere faktorer, du skal overveje. For det første skal du sørge for, at det er lavet af holdbare materialer som træ eller metal, der ikke let går i stykker. Det skal også være let at rengøre og bruge.

Endelig skal du også huske aktivtetslegetøjet. Husk at udvælge noget aktivitetslegetøj med en række stimulerende aktiviteter for dit barn - ting som spejle, rangler, bløde teksturer, spilledåser og meget mere, vil hjælpe med at holde dit barn engageret og underholdt.

 

Fordele ved et stimulerende miljø

Ud over at give underholdning og engagement til dit barn tilbyder aktivitetsstativet også mange udviklingsmæssige fordele.

De opfordrer f.eks. babyer til at udforske deres omgivelser og giver dem samtidig mulighed for at øve deres motoriske færdigheder, når de rækker ud efter forskellige genstande på stativet.

De hjælper også spædbørn med at lære om årsag-virkningsrelationer, når de trykker på knapper eller trækker i håndtag ved det forskellige legetøj. Desuden fremmer disse aktivitetsstativer problemløsningsfærdigheder, når spædbørn finder ud af, hvordan de skal manipulere genstande for at få det, de ønsker.

 

Fordele ved et stilfuldt, forenklet design i forhold til miljøet

Endelig er stilfulde, men enkle designs afgørende, når du vælger et aktivitetsstativ - især hvis du forsøger at skabe en beroligende atmosfære i hjemmet.

Vælg dæmpede farver frem for lyse mønstre; vælg klassiske trædesigns frem for moderne plastikdesigns; vælg simpelt legetøj i stedet for legetøj med for mange klokker og fløjter - alle disse ting vil være med til at skabe et miljø, der både er æstetisk tiltalende og beroligende på samme tid!

Med Littleroom aktivitetsstativ får du et aktivitetsstativ, lavet af bøgetræ, er sikkert og let at rengøre, samt kan stå pænt i alle husets hjørner.

 


Alt i alt handler det at vælge det rigtige aktivitetsstativ ikke kun om at vælge noget, der ser godt ud - det handler også om at finde noget, der giver stimulering uden at føles overvældende eller kaotisk.

Husk disse punkter, når du shopper rundt, og du vil være sikker på at finde noget, der passer perfekt til dig og din lille baby!

 

Læs næste

Idéer til gode sanselege for børn
Maria Montessori om Vigtigheden af Børnemøbler i Tidlig Udvikling

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Gratis fragt

Gratis fragt på alle ordre over 499,-

Dansk kundeservice

Vi svarer inden for 24 timer

Glade kunder

Vi har 4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kvalitet

Dansk design og kvalitet