Om Littleroom

Vi vil gerne vise, at det er muligt at købe lækkert børneinteriør online til en overkommelig pris. Prisen er vigtig for os, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter opfylder de miljømæssige krav som stilles til børneinteriør.

- Jonathan Bräuner Delfs, Indehaver af Littleroom

Kontakt os

Kontakt kundeservice her og få svar på dine spørgsmål.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Littleroom ApS

Stationsvej 11
8300 Odder

Mandag-fredag: 9.00-15.00

Tlf.: 32 67 09 09

Ofte stillede spørgsmål

Om at handle hos Littleroom:

Ja, Littleroom er godkendt af NETS, som er den betalingsservice Littleroom anvender. NETS anvender en krypteret forbindelse til alle betalinger.

Se desuden vores anmeldelser på Trustpilot.

Spørgsmål til ordrer:

Vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage med GLS. Skulle du mod forventning ikke have modtaget din ordre, så kontakt os på email info@littleroom.dk

Du modtager straks efter dit køb en kvittering på email. Check evt. din Junkmail, hvis ikke din kvittering er synlig i din indbakke. Er du i tvivl omkring dette, så kontakt os på email info@littleroom.dk

Spørgsmål til fragt & levering:

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

En ny forbrugerlovgivning giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at prøve den på almindelig vis, som du som forbruger kan i en fysisk butik. Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker/tags + eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af Littleroom.dk.
For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du utvetydigt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. brev, pr. email eller via kontaktformular på sitet. Du kan benytte denne standard fortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Fra at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til at sende pakken retur til os.
 Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter at du har modtaget din pakke, bedes du udfylde retursedlen, som er at finde i din pakke og vedlægge den + en kopi af din faktura sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at returnere.

Det er ikke nok bare at levere varen tilbage eller nægte at modtage den. 
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto.
Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales senest inden der er gået 14 dage fra at du utvetydigt har meddelt, at du ønsker at returnere varen.

Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne.
 Bemærk! Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Det gør vi udelukkende for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Send varen retur til:

Stationsvej 11, 8300 Odder
Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.
 Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.

Vi leverer i øjeblikket kun til danske adresser. Ønsker du at få leveret til en udenlandsk adresse, så send en mail til info@littleroom.dk og vi finder en løsning.

Du modtager som standard en e-mail fra GLS, når din pakke fra Littleroom er klar til afhentning. Har du under bestilling indtastet et mobilnummer, vil du også modtage en SMS.

Når du afhenter din pakke fra Littleroom, så skal medbringe de 4 sidste cifre af dit pakkenummer - eller fremvise en kopi af den e-mail eller SMS du har modtaget vedrørende afhentning fra GLS.

Når du handler hos Littleroom.dk, kan din pakke leveres uden omdeling som leveringsmetode. Du skal derfor afhente din pakke ved din valgte GLS Pakkeshop.

Du kan også vælge andre leveringsformer i checkout.