Udstiller til Finderskeepers Julemarked i Aarhus 2015

Klar…Parat..Start! Vi er så klar til dette års Finderskeepers Julemarked på Godsbanen i Aarhus. Alle varer er pakket og vi står klar til at møde vores kunder, agenter og alle besøgende, når dørene slår op kl 10:45.

Det er første gang vi er med som udstillere til Finderskeepers, og vi er mega spændte. Vi ser frem til at mærke stemningen og vise vores herlige produkter frem. Vi har det klassiske hvide tipitelt med og det ligeså populære aktivitetstativ til baby i træ samt de nye varer –  Uro med luftballoner til puslepladsen eller babysengen og det nok så lækre opbevaringskurv i filt til alt legetøjet (hey…den er også et hit til puder, tæpper, tasker med videre og passer ind i ethvert moderne dansk hjem).

Vi har tidligere været med på et mindre marked i september måned i år – Små lopper med nye venner. Det var en vild oplevelse. De besøgende tog virkelig godt i mod os. Den feedback vi fik på dagen har virkelig betydet meget for os og vores seneste udvikling. Og at salget faktisk var overraskende god var bare et ekstra plus. Finderskeepers er et noget større, mere etableret og anerkendt marked i Danmark, som er til for danske iværksætter og start-ups. Og det er præcis hvad Littleroom.dk er – Et lille start up fra Aarhus med et stærkt team bag.

Følg med os på Littleroo.dk på Instagram hvor vi poster billeder live fra dagen.

Kig forbi og se hej i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus. Du finder vej til Godsbanen, Aarhus her (link til Krak)...

Other News