Små lopper med nye venner designmarked

Designmarked på Godsbanen i Aarhus

Små lopper med nye venner er et hyggeligt lille designmarked for børnefamilier, der er vilde med små lækre designerfund og loppeguld med den rettte patina og nostalgi.

På dette marked i Aarhus er det muligt et lave kombinerede fund af nye og gamle designs til indretning af børneværelset. Det er andet år i træk at markedet Små lopper med nye venner finder sted på Godsbanen og Littleroom.dk udstiller igen til april.

Sidste år var en fantastisk hyggelig oplevelse. Vi glæder os til igen at vise vores populære tipitelt til børn frem samt flere produkter, som er blevet en del af vores unikke sortiment på webshoppen siden Små lopper sidst blev afviklet i september 2015.

Arrangøren bag designmarket er 33-årige Camilla Elmholdt Mikkelsen, der er uddannet inden for visual merchandising og har en kæmpe passion for design og genbrugsguld. I privaten er Camilla mor til Otto på 2 år og kærester med Christian.

Sma lopper med nye venner - Designmarked i Aarhus

Designmarked Små lopper med nye venner på Godsbanen i Aarhus. Marked 17. april 2016

Loppe- og designermarkedet har 67 udvalgte stande der udstiller og sælger alt fra legetøj, tøj, møbler, interiør, beklædning og accessories til børn og børneværelset. Fordi alle standene er nøje udvalgt, er der garanti for, at de besøgende kommer hjem med noget helt særligt.

“Mange vil gerne indrette børneværelset, så det ikke ligner alle andre børneværelset. Rummet skal samtidig være hyggeligt og inspirere til både leg og fordybelse, og det kræver unikke produkter og interiør”, fortæller Camilla Elmholdt Mikkelsen, der elsker at finde lækkert design og ting med en god historie eller en lækker patina til sønnen Otto’s værelse i hende og familiens hjem i Aarhus.

Markedet i Aarhus

”Små lopper med nye venner” er en tilbagevendende begivenhed der afholdes i Rå hal på Godsbanen i Aarhus. Næste marked er den 17 april.

Interesserede kan følge med i kommende arrangementer på Små lopper med nye venners facebookside samt Små lopper med nye venner på Instagram, hvor information om deltagerene også løbende vil blive opdateret.

Små lopper med nye venner – Download logo

Other News