Nordiske kvalitetsprodukter til dig og dine børn

Vores idé med Littleroom er, at det ikke altid behøver at være dyrt for forældre at skabe et enkelt, moderne og hyggeligt univers for sine børn. Derfor sælger vi vores varer, som fx vores tipitelt til børn, uden at være gået på kompromis med design og kvalitet.

Vi vil gerne vise, at det er muligt at købe lækkert børneinteriør online til en overkommelig pris. Prisen er vigtig for os, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter opfylder de miljømæssige krav som stilles til børneinteriør.

Vi designer selv vores produkter og er i direkte dialog med vores producenter omkring design og produktudvikling. Vi har skåret mellemleddet væk og kan derfor tilbyde jer interiør til jeres børn til den bedste pris på markedet.

Littleroom er skabt i marts 2015. Vi er i vores spæde start. Vores setup er stærkt og veletableret. Du kan derfor til enhver tid handle sikkert i shoppen. Alle inputs, produktideer, ris og ros modtages med et smil på info@littleroom.dk.

Vi ser frem til at sende dig din første ordre.

De bedste hilsner fra

Jonathan Bräuner Delfs

Littleroom

Littleroom Nordisk Interiør til børneværelset - Aktivitetsstativ til baby i træ

Derfor vil du elske Littleroom

Vi er vilde med vores projekt og ønsker at levere gode kvalitetsprodukter til dig og dine børn til rimelige priser. Vi elsker design og forsøger at have en finger på pulsen indenfor interiør til det nordiske børneværelse.

Miljøvenligpakning
  • Kurven er tom