Blogger du om børn og børneværelset?

Littleroom.dk vil blive super glad hvis du er blogger indenfor emner som børn, børneværelset, interiør og via din blog vil fortælle om Littleroom.dks produkter. Vores hvide tipi telt er meget efterspurgt.

Er du blogger?

Vi er meget interesseret i at høre fra dig og din interesse i vores produkter. Er du interesseret i at anmelde vores tipi legetelte eller aktivitetsstativ til børn eller måske anvende vores produkter som præmie i en konkurrence på din blog, så send os lidt informationer om din blog. Så vil vi gennemgå din henvendelse med interesse og tage kontakt til dig. Vi er meget interesseret i at starte et fornuftigt samarbejde. Vi sender ikke vores produkter gratis til alle og enhver. For at få tilsendt et produkt fra os – f.eks. vores populære tipi telt til børn, så er det vigtigt for os, at kende til dit website/blog.

Vi ønsker følgende informationer om din blog:

  • Emne
  • Kort introduktion
  • Besøgende antal måned (Google Analytics)
  • Information omkring demografi (Google Analytics)
  • Dine erfaringer med at drive en blog
  • Et link til dit website/blog

Vi kan ikke garantere et samarbejde
Vi tilstræber os på at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. Det er vigtigt for, at din blog har en vis mængde besøgende fra vores målgruppe. Dette tager vi stilling til på baggrund af dine oplysninger. Vi vurderer hver en henvendelse og afgører entydigt om et samarbejde er relevant for Littleroom.dk og hvormange og hvilke produkter, som vi vil fremsende.

Kontakt Littleoom.dk

Send os en email på info@littleroom.dk